TOP 3 locații concept din București

Weekendul este aproape și te gândești să ieși cu prietenii sau persoana dragă în oraș. Ai început totuși să te plictisești de aceleași locuri pe care le frecventezi mereu și ai vrea să descoperi niște locuri noi. Echipa CityPack s-a gândit la tine, iar astăzi am pregătit 3 recomandări de locații concept de București pe care noi le îndrăgim și de care suntem siguri că te vei bucura și de unde poți să surprinzi următoarea ta postare de pe Instagram.

 

     1. Smokăreală

Smokareală s-a nascut din dragoste pentru brisket si coaste gătite low & slow ore întregi, pe foc de lemne, în smoker Texan. În timp, meniul s-a diversificat, dar esența preparatelor a rămas aceeași: foc, carne, timp si sos. Acestea sunt elementele în care constă magia bucătăriei tradiționale texane, promovată cu succes pe piața românească de Smokareală.

Pentru Smokareală, procesul de gătire înseamnă aproape 16 ore petrecute lângă smoker, în care se verifică constant temperatura, iar focul și fumul se mențin la nivelul optim, pentru ca preparatele să fie gătite exact cât trebuie. Totul se face pe baza unui plan bine stabilit, deoarece exactitatea este cea care garantează brisketul gustos si fraged, care se topește-n gură.

     2. Vișinoteca – Piana Vyshnia

Vişinata este o băutură pe care cei mai mulţi dintre noi o asociem cu mesele extinse în familie sau cu ocaziile speciale precum aniversări ori zile de naştere ale părinţilor, bunicilor sau ale altor rude mai mult sau mai puţin apropiate. Este o băutură pregătită în casă de generaţii şi generaţii, pe care o savurăm cel mai des… acasă. Un grup ucrainean din domeniul HoReCa a vrut să schimbe aceste cutume lansând pe plan local barurile de vişinată – şi doar vişinată – Piana Vyshnia.

Designul barurilor Piana Vyshnia este gândit şi pus în practică de arhitecţii şi designerii brandului, care concep şi realizează fiecare local în parte, ţinând cont de cerinţele şi de brand book-ul creionat de fondatori, cum este cazul și vișinotecii din Centrul Vechi. Locul este super instagramabil, astfel încât sunt oaspeţi care vin şi doar pentru poze.

Prin aplicația gratuită CityPack, vei beneficia de un pahar gratuit la 2 achiziționate. Descarcă chiar acum aplicația: http://onelink.to/n6tu92

     3. Japanos

Japanos aduce o mâncare sănătoasă, bună și de origine japoneză pentru publicul doritor de experiențe culinare atipice. La Japanos a fost implementat primul Ramen Bar din România, așadar e musai de încercat. Selecția de sushi, japanese salad, japanese wok, curry rice, yakisoba, gyoza, noodles, tonkatsu, Katsu don o să devină o excursie gastronomică până în îndepărtata Asie. Arigato!

Doar prin CityPack, beneficiezi de 1+1 Gratis la toate sortimentele Japanos. Încearcă chiar acum mâncarea tradițională japoneză!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.